Neem contact op

Hekwerken Maarheze & Poorten Maarheze

IJzersterk in hekwerk en poorten
voor uw woning of bedrijf, ook in Maarheze.

Zoekt u een nieuw hekwerk? Inclusief advies op maat én haarfijne montage? Bruns meer dan hekwerk is uw specialist in hekwerk, poorten en buitenbeveiliging.

Alle soorten hekwerken en poorten
Bruns meer dan hekwerk levert en plaatst alle soorten hekwerken voor uw woning of bedrijf. Van stijlvolle sierhekwerken die uw tuin nóg mooier maken … tot ultramoderne hekwerken die uw terrein beveiligen tegen ongewenst bezoek. Inclusief passende poorten voor elk soort hekwerk.

Hekwerk nodig? We denken met u mee
Of het nu mooi, tijdloos, veilig of praktisch moet zijn … we gaan voor een resultaat dat stáát. Elk project begeleiden we van a tot z. Van advies op maat tot plan van aanpak. Van alle voorbereidende werkzaamheden tot afgemeten montage. Van een perfect eindresultaat tot en met service en onderhoud.  

En … méér dan hekwerk
Inderdaad. We doen méér dan hekwerk. Wij bieden u meer producten, zoals poorten en accessoires. Meer diensten, zoals reparaties en onderhoudscontracten. En wij beloven u ook … méér service. We zetten graag een paar stappen extra. Met meer aandacht voor de kleine details. Met meer ideeën en met creatieve oplossingen. 

Eén aanspreekpunt, méér mogelijkheden ook in Maarheze
Indien gewenst slaan we de handen ineen met andere specialisten. Zoals hoveniers, aannemers, architecten en vormgevers. Wilt u bijvoorbeeld ook een nieuwe oprit laten aanleggen? Uw tuin herinrichten? Een uniek designhekwerk realiseren? Dankzij ons netwerk kunnen we veel voor u betekenen. Van straatwerkzaamheden tot aanplanten, van grondwerken tot plannen uitwerken op de tekentafel.

uitleg hekken

 

 

 

Waarom Bruns meer dan hekwerk?

✓ Grote keuze in hekwerken en poorten

Bruns meer dan hekwerk levert en plaatst verschillende soorten hekwerken, poorten en buitenbeveiligingsproducten. Voor particulieren en bedrijven. Voor alle soorten tuinen, percelen en terreinen. Klassiek sierhekwerk. Origineel designhekwerk. Strak dubbelstaafwerk. Multifunctioneel gaashekwerk. Er zijn zóveel mogelijkheden … Welk product het meest geschikt is? Dat ligt aan uw wensen én doelstellingen. En aan de omstandigheden op uw perceel. Creatieve oplossingen bedenken? Dáár zijn we goed in. Slimme ideeën waarmee we uw hekwerk nóg mooier en beter maken? Vinden we leuk. Probeert u ons maar. Er is altijd meer mogelijk dan u denkt.

✓ Advies op maat

De beste fundering voor uw hekwerk? Een uitgekiend, deskundig advies. Dat krijgt u van ons. Gratis. Altijd. We denken graag met u mee én nemen u alle zorgen uit handen. Met één aanspreekpunt voor al uw vragen en met duidelijke afspraken. Geen verrassingen achteraf, gewoon goed geregeld.

✓ Onderhoud en reparaties

Is uw hekwerk beschadigd geraakt? Functioneert uw elektrische poort niet zoals het hoort? Ook voor onderhoud en reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Van eenmalige herstelwerkzaamheden tot periodieke onderhoudscontracten. Wij houden uw hekwerk in topvorm.

✓ Garantie

Voor alle door ons geleverde en geplaatste hekwerken geldt fabrieksgarantie. De garantievoorwaarden variëren per hekwerk en zijn afhankelijk van de leverancier.

✓ Ruim 15 jaar ervaring

Bij Bruns meer dan hekwerk zitten we al meer dan 15 jaar in het vak. Onze hekwerkmonteurs hebben kilometers hekwerk geplaatst. Bekijk hier voorbeelden van ons werk.

✓ VCA gecertificeerd

Safety first. Bruns meer dan hekwerk is een VCA gecertificeerd bedrijf. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden staat veiligheid voorop. Veiligheid voor u, en veiligheid voor ons. Daarom werken wij volgens de richtlijnen van VCA. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Bekijk meer informatie over het VCA certificaat.

 

Bekijk projecten